Ontvang aanbetalingen voor je events

Trek meer bezoekers door het accepteren van aanbetalingen

Voordelen van aanbetalingen

Voordeel 1: Veel festivals verkopen snel uit. Voor bezoekers is het daarom fijn om verzekerd te zijn van een ticket. Toch kan het onhandig zijn om het volledige bedrag maanden vooraf te betalen. Met een aanbetaling verzekeren bezoekers zichzelf van een ticket.

Voordeel 2: Aanbetalingen kunnen ervoor zorgen dat bezoekers in een eerder stadium tickets bestellen. Gunstig voor je cashflow!

Voordeel 3: Je kan ervoor kiezen om aanbetalingen ‘non-refundable’ te maken. Bezoekers ontvangen in dit geval niet hun geld terug als je event wordt geannuleerd door bijvoorbeeld Corona.

Voordeel 4: Er zijn altijd mensen die ervoor kiezen om tickets niet te verzilveren. Als je een deadline hanteert voor de verzilvering, dan kunnen de niet verzilverde tickets opnieuw verkocht worden. Dit zorgt voor extra inkomsten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Een WeTicket expert zet alles voor je klaar. Als organisator kun je alle details altijd aanpassen.

Stap 2: De ticketverkoop gaat van start. Bezoekers kunnen tickets bestellen d.m.v. een aanbetaling. Nadat ze de aanbetaling succesvol hebben betaald, ontvangen ze een bevestigingsmail.

Stap 3: Bezoekers ontvangen per mail een link waarmee ze de tickets kunnen verzilveren. Automatisch worden er herinneringen gestuurd aan bezoekers die nog niet hun tickets hebben verzilverd. Ze ontvangen de verzilverde tickets direct na betaling per mail.

Stap 4: Nadat de deadline voor de verzilvering is gepasseerd, kunnen de niet verzilverde tickets opnieuw worden verkocht.

Wil jij aanbetalingen ontvangen? Stuur ons een mail. We nemen snel contact met je op en bespreken de details.

lkm

Let's go