Chipta

Kaartverkoopsystemen hebben veel invloed op je organisatie. Bij WeTicket adviseren we dan ook iedereen om zorgvuldig te vergelijken. Zo weet je zeker dat je van start gaat met een systeem dat aansluit bij jouw organisatie.

Omschrijving

geschreven door
Chipta
:

Chipta is een innovatieve technologie startup met de missie om evenement organisatoren te helpen bij elke stap in het proces. Ons eerste product is een ticketing service, maar we hebben nog vele andere producten en unieke functies die nog ontwikkeld moeten worden. Tot nu toe hebben ongeveer 10.000 evenementgasten een (officieel) elektronisch toegangsticket gekocht dat is verwerkt met behulp van onze barcode scanning apparatuur.

Wij zorgen ervoor dat ons steeds groeiend aantal klanten de beste kwaliteit krijgt: niet één van onze 30 evenementenorganisatoren of twee clubs heeft ons sinds augustus 2013 verlaten voor een andere aanbieder. Dit betekent dat wij werkelijk een klanttevredenheid van 100% hebben bereikt. Dit kan ook niet worden weg verklaard door een addertje onder het gras of legaliteit: wij hebben met geen enkele klant jaarlijkse of zelfs maandelijkse bindende contracten!

Ons doel is om de feestbeleving van de bezoeker te verbeteren. De organisator van het feest weet het beste hoe hij dat kan doen, dus is het onze taak om een deel van het gewicht van hun schouders te nemen: we bouwen de feature of we integreren een hoogwaardig product van een partner in het Chipta-framework. We kunnen nu nog niet te veel verklappen, maar we kunnen u wel verzekeren dat ons tweede product echt cool wordt: een gratis app die festivalbezoekers helpt om zich weer bij hun verspreide kudde te voegen, met een grote commerciële waarde voor de organisator van het evenement.

Bekijk website

Andere kaartverkoopsystemen

Kom in contact met een expert

Let's go