Link2Ticket

Kaartverkoopsystemen hebben veel invloed op je organisatie. Bij WeTicket adviseren we dan ook iedereen om zorgvuldig te vergelijken. Zo weet je zeker dat je van start gaat met een systeem dat aansluit bij jouw organisatie.

Omschrijving

geschreven door
Link2Ticket
:

Link2Ticket is een online ticketing platform met een innovatief e-ticket en mobile ticketsysteem. Toepassingen liggen in een breed spectrum van dagelijkse ticketverkoop en toegangscontrole tot jaarlijkse grote evenementen. Link2Ticket maakt gebruik van de nieuwste technologieën om het e-ticketing proces gebruiksvriendelijk voor de bezoeker te houden en tegelijkertijd analytisch inzichtelijk voor de organisator. Zo was Link2Ticket de eerste die mobile ticketing mogelijk maakte voor grootschalige events.

Naast het gebruiksvriendelijke platform is Link2Ticket gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe e-ticketing concepten, integratie met bestaande websites, betalingssytemen en social media koppelingen. Door gebruik te maken van deze e-ticketing tools wordt het voor event managers mogelijk om event marketing en sales naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk website

Andere kaartverkoopsystemen

Kom in contact met een expert

Let's go