Ticketapp

Kaartverkoopsystemen hebben veel invloed op je organisatie. Bij WeTicket adviseren we dan ook iedereen om zorgvuldig te vergelijken. Zo weet je zeker dat je van start gaat met een systeem dat aansluit bij jouw organisatie.

Omschrijving

geschreven door
Ticketapp
:

Ticketapp is een kaartverkoopsysteem uit Amsterdam en is opgericht in 2016. Het systeem is voorzien van extra functionaliteit voor het verkopen van tickets via proppers. Zo helpen ze onder andere een aantal clubs met het verkopen van tickets op het strand van Mallorca. Het team van Ticketapp staat 24/7 klaar om vragen van organisatoren te beantwoorden.

Naast het kaartverkoopsysteem hebben ze ook een aanvullende module voor het organiseren van muziekbingo's. Je wordt geholpen bij de opzet van het programma en kunt vervolgens kaarten verkopen via het ticketsysteem.

Functionaliteiten Ticketapp

  • Ticketshop in je eigen huisstijl
  • Koppelingen met de Facebook Pixel en Google Adwords
  • Terugkerende evenementen
  • Offline Ticketapp (iOS & Android)
  • Team management

Kosten Ticketapp

Ticketapp geeft aan dat ze alle kosten doorberekenen aan de bezoeker. Op de prijspagina zijn ze niet transparant over de servicekosten die ze aan bezoekers berekenen. Uit onze ervaringen zijn partijen die niet transparant zijn over de kosten meestal niet de goedkoopste.

Bekijk website

Andere kaartverkoopsystemen

Kom in contact met een expert

Let's go