Eventix

Kaartverkoopsystemen hebben veel invloed op je organisatie. Bij WeTicket adviseren we dan ook iedereen om zorgvuldig te vergelijken. Zo weet je zeker dat je van start gaat met een systeem dat aansluit bij jouw organisatie.

Omschrijving

geschreven door
Eventix
:

Eventix is Europa's snelstgroeiende self-service digitaal ticket bedrijf, dat organisatoren van evenementen voorziet van technologie waarmee ze meer tickets kunnen verkopen en hun bedrijf in de loop van de tijd kunnen laten groeien.

Maak succes mogelijk: In tegenstelling tot traditionele ticketing aanbieders, is ons doel om de organisator te versterken. Door alles wat we doen kunnen organisatoren eigenaar blijven van hun bedrijf, in realtime gegevens kijken en hun merk opbouwen op basis van gedetailleerde inzichten.

Eenvoudig en betrouwbaar: Een gebruiksvriendelijk en aanpasbaar dashboard stelt de organisator in staat om een intuïtief ontworpen ticketshop op hun website en Facebook te creëren. Een belangrijk aspect is het gebruik van onze schaalbare diensten. Dit zorgt ervoor dat er nooit gebrek aan capaciteit is. Ons systeem herkent ook de browserinstellingen in de taal waarin een persoon de ticketservice gebruikt, het land waarin hij zich bevindt en de betalingsmethoden die moeten worden aangeboden. Zo versterken we de relatie tussen organisator en ticket koper en bieden we een hoog converterende en fijne beleving.

Laagste kosten: Eventix is een goedkope ticketserviceprovider die kwaliteit levert en tegelijkertijd de laagste serviceprijs per ticket garandeert. De meeste evenementen voeren de serviceprijs door aan hun klanten, waardoor onze service in wezen gratis is voor organisaties.

Via Eventix zijn er al miljoenen tickets verkocht voor duizenden evenementen. Of het nu gaat om concerten, festivals, clubavonden, seminars, beurzen, theaters, tentoonstellingen, bioscoop, sport of welk ander evenement dan ook, wij hebben de tools en de ervaring om er een succes van te maken.

Bekijk website

Andere kaartverkoopsystemen

Kom in contact met een expert

Let's go