LeisureKing

Geschreven door LeisureKing: Geboekt, betaald, geregeld! Het snelst groeiende online reserverings- en voorraadsysteem voor elke onderneming, groot of klein, die zich bezighoudt met leisure-activiteiten. Een totaalpakket welke te koppelen is aan uw eigen website zodat reserveringen, betalingen en voorraadbeheer voortaan volledig online kunnen plaatsvinden. LeisureKing is o.a. geschikt voor bowlingbanen, klimparken, escaperooms, fiets- sloep- en scooterverhuur. Maar ook voor ticketverkoop van je een of meerdaagse evenementen. We zijn sterk in voorraad beperkte activiteiten, materialen, zitplaatsen en tijdsblokken of starttijden. Leisureking is een volledig crm systeem, voorraadbeheer systeem, kassasysteem, betaalsysteem en reserveringssysteem in 1. Leisureking maakt ondernemen weer leuk!
logo LeisureKing
per ticket
Prijs per ticket onbekend
  • LeisureKing publiceert tarieven niet openbaar. Van een externe bron hoorde we een minimum tarief van €0,99 per ticket + transactiekosten
  • iDEAL→
    onbekend
  • Bancontact →
    onbekend
  • Creditcard →
    onbekend
Ontdek alternatievenBezoek website
Heb je suggesties om deze pagina te verbeteren dan komen we graag met je in contact. Er kunnen geen rechten aan worden verleend aan de inhoud.

Sectoren waar

LeisureKing

veel mee werkt

Alternatieven op

LeisureKing

Ontdek alle alternatieven